Suoraan sisältöön

Tarkastuslautakunta

Tarkastuslautakunnan tehtävänä on arvioida, toteutuvatko maakuntavaltuuston asettamat tavoitteet maakuntaliiton käytännön toiminnassa. Puhetta tarkastuslautakunnassa johtaa Timo Kuoksa (SDP) Mäntyharjulta. Uusi valtuustokauden 2021-2025 tarkastuslautakunta valitaan 19.10. pidettävässä maakuntavaltuuston kokouksessa.

Tarkastuslautakunnan tehtävät

Tarkastastuslautakunnan tehtävänä on valmistella valtuuston päätettävät hallinnon ja talouden tarkastusta koskevat asiat. Lisäksi tarkastuslautakunnan tehtävänä on arvoida toteutavatko maakuntaliiton toiminnalla ja taloudella asetetut tavoitteet tarkoituksenmukaisella tavalla.Tarkastuslautakunta laatii arviointisuunnitelman ja antaa valtuustolle kultakin vuodelta arviointikertomuksen, jossa esitetään arvioinnin tulokset. Arviointikertomus käsitellään valtuustossa tilinpäätöksen yhteydessä. Lautakunta voi antaa valtuustolle muitakin tarpeellisena pitämiään selvityksiä arvioinnin tuloksista.

Tästä linkistä voit katsoa tarkastuslautakunnan esityslistaa/pöytäkirjaa

Tarkastuslautakunnan kokoonpano

Etelä-Savon maakuntaliiton tarkastuslautakunta on viisijäseninen. Tarkastuslautakunnan jäsenet ovat:

Varsinainen jäsen
Vara
Puolue
Varsinainen jäsen
Kuoksa Timo pj
Vara: Hartonen Ari
Puolue: SDP
Pekkanen Leena vpj
Vara: Mäenpää Eveliina
Puolue: kesk
Eklöf Antti
Vara: Sistonen Eero
Puolue: kesk
Romo Kati
Vara: Ruokoselkä Liisa
Puolue: SDP
Ora Ari
Vara: Miettinen Olli
Puolue: kok

Heräsikö kysymyksiä? Lisätietoja antaa:

Tiina Saarelainen

Henkilöstöasiantuntija

044 770 0490

tiina.saarelainen(at)esavo.fi

Tiina hoitaa maakuntaliiton henkilöstöasioita ja toimii palkanlaskennan yhteyshenkilönä. Tiina on tarkastuslautakunnan sihteeri.