Suoraan sisältöön

Maakunnan osallisuustunnus - Yhdessä parasta jälkeä

Osallisuustunnuksen voi ottaa käyttöön kuka tahansa Etelä-Savossa osallisuustyötä tekevä toimija. Osallisuuden sormenjälki-tunnus kuvaa sitä, että maakunnassa jokainen voi osallistua ja jättää jälkensä Etelä-Savon kehittämisessä. Yhdessä teemme parasta jälkeä. Tule mukaan vaikuttamaan ja tekemään asioita yhdessä meidän kaikkien parhaaksi. 

Jätä Jälki!

Tule mukaan vaikuttamaan ja tekemään osallisuus Etelä-Savossa näkyväksi!  Osallisuustunnuksen voi ottaa käyttöön kuka tahansa Etelä-Savossa osallisuustyötä tekevä toimija. Tehdään yhdessä osallisuus näkyväksi! Sosiaalisessa mediassa osallisuustunnuksen käyttöön liittyvät tunnukset ovat #yhdessäparastajälkeä, #osallisuuseteläsavossa, #etelä-savo ja #aktiivistenasukkaidenmaakunta.

Etelä-Savon maakuntaliitto järjesti Jätä Jälki! -kampanjan 28.9.-11.10.2020, ja osallisuusilmettä näkyväksi 11.10.2020 mennessä tehneiden kesken arvoimme osallisuuskahvit osallisuutta edistävälle toimijalle/yhteisölle. Arvonnan voitti Savonlinnan seudun Kolomosen Asukasloikka-hanke. Onnittelut! 

Etelä-Savon maakunta ja osallisuus Facebookissa.

Osallisuustunnuksen voit laittaa sähköpostiallekirjoitukseen, facebookin profiilikuvaan, powerpoint-esitykseen, esitteeseen tai flyeriin tai verkkosivuille.

Osallisuustunnuksen värit ja teemat

Osallisuustunnuksen voit ladata linkin avauduttua tallentamalla kuva omalle koneellesi. Voit myös kopioida kuvan ja liittää sen haluamaasi paikkaan. Avaa linkki ja klikkaa hiiren oikealla painikkeella kuvan päällä valitaksesi tallenna tai kopioi.

Yhdessä parasta jälkeä - Osallisuus Etelä-Savossa


Yhdessä parasta jälkeä - teemalogot

Ohjeet osallisuusilmeen käyttöön

Osallisuustunnuksen voi liittää esimerkiksi dokumentteihin tai diaesityksiin, joilla viestitään Etelä-Savossa tapahtuvasta osallisuutta vahvistavasta toiminnasta. Osallisuustunnuksen voi ladata käyttöön ilmaiseksi.

Osallisuusilmeen graafinen ohjeisto