Suoraan sisältöön

Esavoennakoi 360°

Esavoennakoi 360° - Etelä-Savon ennakointihankkeella tavoiteellaan eteläsavolaisten toimijoiden ennakointiosaamisen parantamista ja ennakointitiedon kehittämistä.

Esavoennakoi 360°-hankkeen tarkoituksena on vahvistaa ja monipuolistaa alueen ennakointikulttuuria, parantaa ennakointikyvykkyyksiä sekä hyödyntää verkostomaista toimintatapaa alueen päätöksenteossa ja suunnittelussa. Hankkeen toteutusaika on 1.4.2019 - 31.3.2022. Hankkeen tavoitteena on:

  • Kehittää laajasti eri toimijoiden valmiuksia hyödyntää ennakointiosaamista ja tulevaisuustietoa
  • Ylläpitää ja monipuolistaa entistä tulevaisuusorientoituneempaa tilannekuvaa yhteistyössä toimijaverkoston kanssa sekä
  • Luoda ja pilotoida maakunnan erityispiirteistä ja toimijaverkostosta lähtevä osaamistarpeiden ennakoinnin toimintamalli

Lisätietoja hankkeesta ja Etelä-Savon ennakointiaineistoa on luettavissa hankesivuilla osoitteessa esavoennakoi.fi.

Heräsikö kysymyksiä? Lisätietoja antaa:

Hanna Kautiainen

Ennakointiasiantuntija (perhevapaalla)

044 770 0519

hanna.kautiainen(at)esavo.fi

Hanna työskentelee ESR-rahoitteisessa Esavoennakoi 360°- Etelä-Savon ennakointihankkeessa. Hänen tehtävänsä on alueen tilanne- ja tulevaisuuskuvan muodostaminen sekä alueen ennakointiverkoston ja tulevaisuustyön sparraaminen.

Antti Rajala

Ennakointiasiantuntija

040 610 8205

antti.rajala(at)esavo.fi

Antti työskentelee ESR-rahoitteisessa Esavoennakoi 360°- Etelä-Savon ennakointihankkeessa. Hänen tehtävänsä on alueen tilanne- ja tulevaisuuskuvan muodostaminen sekä alueen ennakointiverkoston ja tulevaisuustyön sparraaminen.