Suoraan sisältöön

Suomen kestävän kasvun ohjelma 05.10.2020

05.10.2020, klo 9-11

Etäseminaarina tai Mikaelissa, os. Sointukatu 1, Mikkeli

Maakuntaliitto järjestää yhdessä Valtiovarainministeriön kanssa seminaarin, jonka tarkoituksena on antaa maakunnan aluetoimijoille kokonaiskuva  Suomen kestävä kasvu -ohjelman valmistelusta, EU:n elpymis- ja palautumistukivälineen toiminnasta ja elpymispaketin kokonaisuudesta sekä ennen muuta kerätä aluetoimijoiden näkemyksiä ja keskustella siitä, mihin elpymisrahoitusta pitäisi käyttää.

Tilaisuus järjestetään ns. hybridinä, eli teidän on mahdollisuus tulla turvavälit huomoiden Mikaeliin paikan päälle tai seurata tilaisuutta Skypen/Teamsin välityksellä.

Toivomme, että tutustutte myös liitteenä olevaan taustamuistioon.

Tilaisuuden aika ja paikka

Maanantai 5.10. klo 9.00-11.00 tai 9.30-11.30* , aamukahvia tarjolla ennen aloitusta

Etäseminaarina tai Mikaelissa, os. Sointukatu 1, Mikkeli

* aika Vahvistetaan, kun saadaan lopullinen tieto ministerin aikatauluista.

Ohjelmaan varataan ministerin ja TEM :n/VM :n virkamiehen puheenvuorojen lisäksi reilusti aikaa keskustelulle ja kommenteille.

Kaikilla osallistujilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä Screen.io -työkalun kautta. Screen.io on selainpohjainen työkalu, jolla yleisö voi esittää kommentteja tai kysymyksiä. Sillä kerätään myös osallistujien näkemyksiä elpymispaketista ja RRF:stä. Screen.io toimii netin kautta omalta älypuhelimelta, tabletilta tai tietokoneelta. Läsnäosallistujien tulee avata siis erikseen etäyhteys (Teams tms.) sekä nettiselain tai erillinen välilehti Screen.iota varten.

Täsmennetty ohjelma, Teams/Skype-linkki ja kommentointia varten toimiva Screen.io -osoite toimitetaan ennen tilaisuutta kaikille ilmoittautuneille.

Ilmoittautuminen viimeistään 1.10. tästä linkistä.

Lisätietoja tilaisuuksista ja niiden aiheesta löytyy mm:

Itä- ja Pohjois-Suomen huippukokous

15.10.2020

Oulu